Armbåndsur til en tur i det fri

Bruger du meget tid i naturen, så kender du formentligt til problematikken ved, at dit ganske normale ur ikke er så effektivt. Du kan derfor med fordel investere i et ur, der kan alle de normale ting som dit nuværende ur, men dit nye ur skal så også kunne holde til din hobby i naturen. I dette blogindlæg vil du blive præsenteret for tre forskellige mærker, der typisk laver super effektive og kvalitetsbestemte ure til en tur i det fri.

Smith & Wesson

Urene fra Smith & Wesson har en lang række pålidelige funktioner, som du kan bruge, når du er på tur i den skønne natur og til dagligt. De er kendte for at være et præcisions urværk, der er næsten er uopslideligt. Det er dermed beregnet til hårdt brug. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at det kan gå i stykker under din tur i det fri, som dit normale ur kan gøre. Derudover er urene lavet i diskret design, der ikke skiller sig ud, hvilket passer perfekt til at gå i et med naturen.

Suunto 

Urene fra Suunto er lavet til politifolk og militæret, men de passer også perfekt til dig, der ønsker et solidt ur til en tur i det fri. Urene har flere smarte funktioner, som er skræddersyet til aktiviteter i naturen. Du skal derfor heller ikke her være bekymret for, om dit ur vil gå i stykker. Suunto har flere ure, der kan indeholde store mængder data, og så har urene indbygget kompas, dybdemåler og meget andet. 

5.11

Urene fra 5.11 er typisk ridsebeskyttet og yderst pålidelige. Du er aldrig i tvivl, om du kan stole på urene. Urene er fremstillet i elegant design med de rette funktioner til militære situationer. Investere du i et ur fra 5.11 får du moderne funktioner som 12/24 timers markører og et solidt ur af højeste kvalitet. Du kan læse mere om 5.11’s ure hos xtragrej