Catering til børnefødselsdagen

I min familie sætter vi utrolig stor pris på god mad. Derfor er vi også meget kræsne, når det kommer til menuen i forbindelse med fødselsdage og andre arrangementer, hvor vi samles med familie og venner. Ofte er jeg meget glad for at lave maden selv, men nogle gange melder hverdagen sig, og så må man bare erkende, at tiden ikke helt er her. Derfor valgte vi at bestille catering til min datters fødselsdag i sidste weekend. Valget faldt på Ebuffet.dk, og det fortryder vi ikke et sekund.

Menu efter ønske

Min datter er en meget kræsen pige, og derfor var det vigtigt, at vi fandt noget mad, som hun godt kunne lide. Hos Ebuffet.dk var det muligt at sammensætte sin egen menu, og det satte vi stor pris på, da vi så kunne skabe en menu med masser af mad, som vores datter – og selvfølgelig også vores gæster – kunne lide. Du kan se mulighederne inden for menuer og retter ved at klikke her.

Den mad vi fik leveret, var af utrolig lækker og høj kvalitet. Flere af gæsterne roste maden og spurgte efter opskrifter, hvor jeg måtte gå til kende og fortælle, at det alt sammen var Ebuffet.dk, som skulle have æren.

En god service

Foruden at maden var utrolig lækker, var servicen også helt i top. Det startede ud med, at maden blev leveret som aftalt, hvilket var utrolig skønt, da det sørgede for, at det hele forløb som smurt. Da vi pakkede maden ud, var den stadig varm, og vi kunne derfor servere den med det samme. Sidst men ikke mindst, skulle vi ikke betale store summer for at få lavet og leveret denne omgang lækre mad.

Det er uden tvivl ikke sidste gang, at vi vælger at bruge Ebuffet.dk til et arrangement. Gæsterne og vi selv var alt for positivt overraskede over både service og madlavning, til at vi blot kan lægge dem i glemmebogen.