Del din viden om mode og velvære

Der er fortsat stort fokus på mode, på lækkert tøj, gode sager til hud og hår og bæredygtighed. Det hele må gerne gå hånd i hånd, for jeg vil gerne se godt ud, føle mig godt tilpas og samtidig passe på denne ene planet, vi har til rådighed. Men med alt det, der er på markedet, så kan det være mere end bare svært at finde det helt rigtige produkt, om det så er inderst, yderst, til kroppen, til håret eller til hjemmet.

Jeg lytter til det, andre har erfaringer med

Jeg er altid på jagt efter nye mærker og noget, der skiller sig ud. I en verden hvor rigtig mange mennesker er ens, så er det spændende at finde det, der gør tilværelsen mere unik og spændende. Jeg bruger derfor gerne blogs for at se, hvad der rører sig, og ud fra det, jeg finder, så plukker jeg det bedste fra alle verdener.

For tiden er jeg rigtig glad for mærker som Anita, Clemente og Suztain. Blødt og lækkert inderst inde, sokker i alpaca-uld og økologisk, bæredygtig hverdag. Inspirationen til at kaste mig ud i at prøve noget nyt finder jeg altid på blogs. Jeg nyder at læse dem og lade mig inspirere af andres gode ideer.

Det var også sådan, jeg fandt disse tre mærker, der, heldigt for mig, alle bliver solgt hos ML Model, som lige nu bare er min favorithjemmeside. Her finder jeg varer, som jeg ikke kender andre steder fra, og det er spændende at prøve noget nyt, især når der er så mange andre glade brugere.

Bæredygtige karklude

Det er nemlig ikke kun mode, tøj og stil, du finder her, det er også bæredygtige karklude og skuresvampe. Noget, jeg ikke på nogen måde havde overvejet kunne være en mulighed i min hverdag, men det er det nu. De gavner og glæder i mit køkken, mens min tandbørste af bambus er det nye sort på badeværelset.

Det er også der, jeg finder de perfekte værtindegaver. Før ville det blive en god flaske vin eller en buket, men nu er det oftere en lækker sæbe, som er mere interessant. Det er også noget, der vil blive husket, for rigtig mange flasker vin og buketter vil gå i glemmebogen på sigt, men en sæbe er noget, der kan glæde længe.

Det er den personlige tanke, der skal gå igen i alt i min hverdag, og heldigvis findes der bloggere derude, der kan inspirere mig til netop dette.