Der gik mus i øllet

Jeg har altid haft et par kasser øl stående ude i mit skur, men i de sidste par uger er der gået mus i dem, og det er irriterende, og tyveri er tyveri. Dem, som kommer og stjæler fra mig, skal fanges.

Styr på overvågning

Jeg kunne ikke lige sætte fingeren på, hvornår det skete, og da fruen i en periode havde plaget mig for at få overvågning og kameraer op, så kunne jeg fange øltyvene på fersk gerning.

At det nok ville være nogle knægte, som var ude på drengestreger, var der ingen tvivl om, men det var stadig tyveri, og jeg ville gerne have det stoppet, og kunne nogle knægte bare gå ind og snuppe noget, så ville jeg ikke tænke på, hvad de professionelle kunne finde på, hvis de ville ind og stjæle noget fra os.

Jeg havde kigget rundt på nettet i nogle uger, før jeg besluttede mig, men det gjorde det ikke lettere, for priserne var langt mere, end vi var enige om, vi ville bruge.

Jeg var dog så heldig, at jeg klikkede ind hos dkkamera.dk, for der kunne jeg så pludselig få den overvågning, som jeg ledte efter, til en god pris.

God overvågning til en god pris

Jeg kiggede rundt på deres hjemmeside og besluttede mig for et sæt, som kunne dække husets indgange og skuret. Det hele ville blive sendt til en harddisk, så det kunne samles sammen, og vi ville kunne se beviser på, hvem som havde været forbi, og som lånte af mine øl.

Jeg placerede en ordre, og allerede ugen efter kom kameraerne med al tilbehør, og så skulle jeg bare have dem sat op. Det gik hurtigt og smertefrit, så nu skal jeg bare vente på, at der er mus i øllet, og så har kameraerne fundet den skyldige.

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt dkkamera.dk leverede min ordre, og at de samtidig kan levere så god en kvalitet til så fantastiske priser – jeg vil bestemt ikke klage over det.