Det er gået i arv

Hvis der er noget, som vi i både min og i min mands familie altid har været glade for, så er det at læse, og ikke kun nogle enkelte ting, nej alt. Det er alt fra Anders And over de russiske klassikere, der bliver slugt, og heldigvis har vores børn givet det videre til deres børn, for de læser også allesammen, så meget, at de til jul sidste år fik en kindle hver, og der er et godt abonnement med til hver eneste af dem.

Bare til læsning

Vi havde sammen med børnene undersøgt, hvad der var den bedste løsning, når de skulle have en tablet til at læse på, for det er noget, som alle børnebørnene har fået, når de er gamle nok til læse for sig selv, og de vil få glæde af et godt abonnement. Vi undersøger hver gang hvilket abonnement, som passer bedst, men det er nu, sjovt nok, det samme, som vi ender med hver gang, nemlig https://politikenbooks.dk/kindle/.

Vi ender som regel der på grund af flere vægtige faktorer. Det er, fordi de har en fantastisk kundeservice, som altid er venlig, smilende, hjælpsom, og som tager sig tiden til dem, som kontakter dem, de er altid klar og tålmodige.

Der er selvfølgelig også det store sortiment til en rigtig god pris, som de holder sig. Sortimentet er virkelig noget for sig, de har alle de nyeste bøger i alle genrer, og det er noget, som vi alle nyder, for vi er ikke dem, som lader os begrænse, vi læser alt, og det gør børnebørnene også.

Vi er ofte i sommerhuset hele familien, og der er det ikke unormalt, at du kan se os alle sidde med hver vores kindle og læse, så vi er for vores naboer ikke længere familien Pedersen, nej vi er nu officielt kendt som kindleklubben, men det er hjerteligt ment, så det tager vi slet ikke så tungt.