En gave til huden

Vores hud er noget, vi bør passe på hele livet. Huden er kroppens ansigt udadtil og den grænser mod omverdenen ved at beskytte kroppens indre mod skadeligheder som bakterier og vira. Huden afslører også os mennesker, for hvis vi lever et usundt liv og ikke passer på kroppen eller huden, så vil det komme til udtryk i form af rynker, ar, tørhed, eksem og mærker. Det er derfor utrolig vigtigt at passe godt på huden gennem hele livet.

Der findes et utal af forskellige cremer og serumer på markedet, som efter sigende skulle reducere rynker, fjerne ar og strækmærker, blødgøre huden og så videre. Mange cremer til huden indeholder dog en del skadelige ingredienser, som ikke gavner huden. Men det kan være svært at navigere rundt i alle de muligheder. Hvis man vil finde et produkt, som med sikkerhed gavner huden, så skal man købe en creme med ingrediensen aloe vera. Aloe vera er en plante, som stammer fra det østlige Afrika. Inde i plantens blade findes en gel, som bruges i cremer og salver, da den har en beroligende og helende effekt på huden. Derfor er den velegnet til at hele sår, myggestik, ar eller andre former for skader på huden. Aloe vera-produkter kan både fås som body lotion, håndcreme, shower gel, håndsæbe, shampoo eller endda som drikke-produkt. Alt sammen gavner huden, enten inde- eller udefra.

Når man skal investere i et aloe vera produkt er det en god idé at gå efter et produkt, som er så naturligt som muligt. Dette kan man gøre ved at tjekke ingredienslisten på produktet efter så mange naturlige ingredienser som muligt. Hvis produktet er økologisk er det bedst. Aloe vera-produkterne fra Veracura.com er særligt eftertragtet, da de produceres i Danmark. Produkterne er billige og naturligt fremstillet. Ved at forkæle huden med et aloe vera-produkt vil din hud blive mere blød og spændstig, mens du vil mindske ar, strækmærker og andre uregelmæssigheder.