En menu til alle

Til en barnedåb kommer der mange generationer. Det er en fest for den lille, men det er lige så meget en fest for alle dem, der kommer. Alle dem, der skal være en del af den lille fyrs liv. For mig kræver det et godt måltid til alle, store som små. Så det var om at finde noget, der ville falde i alles smag. Der var for mig ingen tvivl om, at en buffet ville være lykken. Forskellige retter, men rigeligt af det hele, så alle kan tage det, de bedst kan lide, og så der samtidig er rigeligt til alle.

En lækker buffet

Jeg ser ingen grund til ikke at nyde godt af andres erfaringer, så jeg valgte at basere mit valg på popularitet, kvalitet og pris. Lidt nørdet, men det kan betale sig. De absolut bedste anmeldelser for mad ud af huset København var dem, jeg valgte til barnedåben, og dem, der havde anbefalet det firma, de havde virkelig ret.

Det var så lækkert, og der var nærmest alles livretter. Det var fantastisk at nyde den store dag med den lille og at krydre det med fantastisk mad, det gjorde det bare endnu bedre.

Brug dem selv

Jeg var også selv mere end bare tilfreds. Der er noget særligt over, at det hele bliver serveret for en, men også at kunne nyde det, fordi det samtidig er så lækkert. Det gjorde dagen rigtig god, og jeg ved, jeg kommer til at bruge dette firma igen, næste gang der skal holdes noget. Samtidig ved jeg, at jeg vil anbefale dem, og mund-til-mund metoden er virkelig noget der batter.

De fortjener det også, for vi fik fantastisk lækker mad til billige penge, og det var med til at gøre det til en mindeværdig dag. En af de dage, hvor det hele går op i en højere enhed.