Et godt ur fra Festina

Trænger du til et nyt ur, så skal den soleklare anbefaling herfra lyde, at du køber dig et ur fra firmaet Festina.

Når du først har prøvet et Festina ur, så er der stor chance for, at du aldrig kommer til at vælge et andet firma, når du skal købe armbåndsure.

Men der går nok også lang tid, før du skal have udskiftet dit ur fra Festina, da ure fra dette spanske firma har ry for deres robusthed og sikkerhed i tiden, så du altid kan skule ned på din arm og præcist se, hvad klokken er.

Der er sket en stor forandring i den måde, man noterer sig tiden på, for man kan sige, at hvor man for bare 20 år siden især som mand ikke kunne undvære et klassisk armbåndsur med visere på armen, så var der allerede dengang kommet konkurrence fra digitalure – og udviklingen er bare eksploderet.

På TV, på computeren, væggen, nærmest overalt kan man se tiden, men den bedste måde at have klokkeklar viden om tidspunktet på er stadig ved at have et godt armbåndsur på armen, helst fra Festina.

Men den store konkurrence er kommet fra det, man kan betragte som det moderne lommeur: En smartphone.

Pludselig kan man bare trække uret frem fra lommen og se, hvad klokken er. 
Selvom det stadig er mere behændigt og lettere at se klokken fra ens armbåndsur, lader det til, at smartphonen har udkonkurreret uret på armen.

Derfor er det moderne armbåndsur lidt blevet et tilbehør på det moderne menneske, der udsender en signalværdi om kendskab til de bedste mærker.

Og derfor vælger du selvfølgelig et ur fra Festina, der blev stiftet helt tilbage i 1902 og siden blandt andet har været associeret med Tour de France.

Navnet Festina kommer fra det latinske udtryk “festina lente”, der betyder noget i retning af “skynd dig langsomt”.