Frugt klar til servering

En god dessert er gerne en med frugt. Der er noget over den sødme, der giver noget lækkert og afsluttende. Men frugt er lige så godt som et mellemmåltid, for det tager den værste sult, det er sundt med grønt, og det smager herligt. Det er også bedre end at vælge noget, der er rigtig usundt, for det er ikke det værd. Især ikke på vores arbejde, hvor vi har en frugtordning, så alle kan nyde det som dessert, snack eller hvad de har lyst til.

Frugt hver eneste dag

Man burde pakke et æble eller en banan og tage den med på arbejde. Men det er de færreste, der for det gjort. På vores arbejde så er det ikke noget problem, for vi får gennem http://www.frugtcompagniet.dk/ leveret frugt til os alle sammen. Det gør det nemt at få lidt lækkert i løbet af dagen, og også at få noget varieret, alt efter hvad smagsløgene lige siger.

Det er rigtig populært, og det skyldes nok også, at den frugt, der leveres, bare altid er frisk og kommer til tiden. Det er noget, vores leverandør virkelig har styr på, og det er vi meget glade for. Der er altid lidt kø, når frugten bliver sat frem, og der er så rigeligt, at skulle du få lyst til to stykker en dag, så kan du sagtens tage det, uden du skal skamme dig.

Prøveperiode, hvis du er i tvivl

Du kan endda teste det af i 14 dage, hvis du er i tvivl. Det er rigeligt til at gøre ordningen permanent, for jeg er sikker på, at I kun vil få positive tilbagemeldinger fra de ansatte. Det er nemlig i superb ordning, der falder i alles smag.

Desuden er den slet ikke så dyr, som du måske frygter, så der er ingen undskyldninger længere.