Gør hver rejse sjov med en Trunki kuffert

De fleste forældre kan nok nikke genkendende til, at børn kan og vil selv – og det er gældende i flere forskellige situationer. Det er positivt og noget, som vi skal imødekomme som forældre, så vores børn bliver mere selvstændige og får lov til at prøve ting af. 

Lad børnene pakke deres egen kuffert med Trunki 

En måde, hvorpå vi forældre kan imødekomme denne selvstændighed, er ved at lade vores børn pakke deres egen kuffert, når vi skal på ferie. Her er en børnekuffert fra Trunki det perfekte valg. Med en Trunki kuffert kan dit barn pakke sin egen kuffert til ferien, og på den måde gøre det hele til en lidt sjovere oplevelse.

De søde kufferter fra Trunki ser ud som nuttede dyr, og hvis du klikker ind på Farmors Outlet, så vil du finde et stort udvalg af disse søde kufferter. Der er alt fra mariehøns, tigere, katte, pirater og mange flere. Der er derfor rig mulighed for at finde en kuffert, der passer til lige netop dit barn – der er uden tvivl noget til enhver smag og interesse. Hvis kufferten matcher dit barn, så er der samtidig større mulighed for, at de vil elske at pakke deres egen kuffert.

En kuffert med personlighed 

Trunki stræber efter at gøre hver rejse mindst ligeså sjov som destinationen, og derfor bruger de et genialt design til deres kufferter – drysset med en lille smule eventyrstøv og personlighed. Deres produkter henvender sig til enhver rejse, uanset om det er en tur ud i verden eller en tur på stranden. En Trunki kuffert kan bruges til det hele. 

De små kufferter er udstyret med hjul og plads til, at dit barn kan sidde på den, så de kan køre rundt eller holde en lille pause. Gå på opdagelse i udvalget og find den kuffert, der matcher dit barn bedst – eller lad dem selv vælge.