Gør soveværelset særligt med flotte billeder

Flotte billeder skaber et helt andet rum. Billeder er noget, vi alle har hængende. Om det er familiebilleder, billeder fra ferien, eller om det er reproduktioner af kendte billeder eller malerier, så kan du næppe komme ind i et hjem, hvor der ikke hænger noget på væggene. Det er helt det samme hos os, men jeg ville gerne have lidt mere til soveværelset.

Væggene var for tomme

Der skal være ro i soveværelset. Det er det sted, hvor man trækker sig tilbage for at slappe af, og alt derinde skal afspejle dette. Derfor ville jeg gerne have nogle enkle og smukke billeder på væggene, gerne naturbilleder.

På nettet havde jeg set, man kunne få foto på lærred. En tanke, der virkelig tiltalte mig, for det ville se rigtig flot ud, og det ville lade billederne komme til sin ret. Jeg fandt derfor de helt rigtige billeder fra gemmerne, fordi det for mig er sjovest at kunne bruge mine egne billeder frem for andres.

Det sted, jeg havde fundet, kunne nemlig sætte ens egne billeder på lærred, og det var lige mig. At de samtidig havde fri returret, hvis jeg ikke var tilfreds, uagtet det var mine egne, private billeder, var bare endnu bedre.

Det var flottere end forventet

Ja mine forventninger var mere end tårnhøje, så jeg var meget spændt, da mine billeder kom. Men de var bare helt perfekte. Der er intet, der skal returneres, og de passer perfekt til vores soveværelse. Det kunne ikke være bedre, og den måde, de er spændt på trærammen, giver billederne et spændende liv.

Det er en fed måde at have sine egne billeder på, og det er så meget mere interessant end fotopapir og en standardramme. Jeg kunne sagtens forestille mig flere billeder som disse på sigt.