Hjælp regnskoven med at overleve

I verden er der flere områder, hvor natur og dyreliv er truet af menneskets tilværelse. Et af disse steder er verdens regnskove, som hvert år reduceres til fordel for vores forbrugesfest. Og det er en skam, da regnskoven er et af de steder, hvor naturen stadigvæk har frit lejde til at vokse upåvirket. 

Men faktisk er det sådan, at man kan gøre en forskel ved bare at yde en lille indsats, og det kræver næsten intet af dig eller din økonomi. Men til gengæld kan man gøre en større forskel i det større perspektiv.

Med få støttekroner kan du redde flere kvadratmeter

Støtte til regnskoven i dag foregår på den måde, at man donerer eller gennem køb betaler en sum penge til de organisationer, der står bag regnskovsorganisationen. Med disse penge kan man komme særdeles langt, og man kan faktisk redde mange kvadratmeter med blot et mindre, beskedent beløb. 

Når man støtter bevarelse af regnskoven, støtter man faktisk mange forskellige formål – eksempelvis dyreliv- og planteliv. Men man er også med til at engagere lokalområdet og dets befolkning. Eksempelvis gennem oprettelse af arbejdspladser til bevarelse af natur. 

Find eventuelt mere information her på bloggen, og støt en regnskov. Det er ikke kun en god gerning – det er også bare sund fornuft.