Jeg skulle have hjælp

For et par år siden mistede jeg min ægtefælle meget pludseligt og stod alene med 4 børn, hus og et firma. Jeg var ved at knække nakken på det, og jeg gik rundt som i en osteklokke længe efter. Det var først, da min ældste datter ringede til min bror, at jeg fik den opsang, som gjorde, jeg søgte hjælp.

Få den rigtige hjælp

Jeg snakkede med min læge, som foreslog mig forskellige former for hjælp, men jeg fik nu først et mere klart syn på livet igen, efter jeg fik anbefalet et godt sted med kognitiv terapi i Nordsjælland. Der fik jeg den coaching og de remedier, som der skulle til, for at jeg landede på benene.

Hele processen har været rolig og har givet mig en tro på, at det nok skal gå alt sammen, og jeg har fået nogle gode øvelser, som kan hjælpe, når hverdagen bliver lidt for hård.

Der har været fokus på, hvem jeg var, og hvad jeg ville opnå for igen at være der for mine børn. De terapeuter, som jeg har arbejdet, med har været professionelle og tillidsvækkende og sikret, jeg er kommet hurtigt igennem alle faserne på en måde, som har været sikker, og jeg er bestemt kommet styrket ud af hele processen.

Det er den gode vej at tage

Jeg frygtede fra starten af, at det ville koste mig en mindre formue, men der har ikke været nogle ublu priser, kun oprigtig omsorg og hjælp. Noget som jeg ikke har oplevet andre steder.

Alt i alt har det været en behagelig oplevelse, som har givet mig meget mere, end jeg troede, og det hele er gjort med et smil og et oprigtigt ønske om at hjælpe af et personale, som er kyndigt, professionelt og rigtig godt uddannet, og som kan håndtere alle de situationer, som de kommer til at stå i med deres klienter.