Med lidt skum på toppen

Øl skal skænkes i det helt rigtige glas. Det skal være højt og slankt, og det må gerne gå lidt udad ved toppen. Der skal være plads til øllet, og der skal være plads til lidt skum på toppen. Det skal serveres ved den helt rette temperatur. Ikke for varmt og ikke for koldt. Kælderkold vil jeg mene, alt efter hvilket bryg der er tale om. Mit er bedst, når det er kælderkoldt. Og med mit, så mener jeg det, som jeg brygger selv helt fra bunden af. Det er min lille hobby, og jeg nyder både processen og resultatet.

Noget jeg måtte prøve

Der er flere og flere, der laver deres egen kryddersnaps. Det har jeg også prøvet, men det er egentlig ikke så udfordrende. Jeg vil meget hellere prøve noget, der virker lidt mere vildt. Og at lave vin er ikke lige mig. Så derfor øl. Også fordi jeg faktisk godt kan lide en god øl. Så hvorfor ikke prøve selv. Med det moderne brygudstyr og helt friske ingredienser, som jeg får fra https://www.hjemmebryggeren.dk/, er jeg godt klædt på.

Det, og så noget god hjælp fra både kundeservice og fra deres blog. For jeg skulle selvfølgelig lære det. Hvilket gik fint. Det er egentlig bare at følge opskriften fra ende til anden, og ja, så er der hjemmebryg. Det lyder nemt, det er nemt, og så er det vanvittigt sjovt at prøve. Så nu brygger jeg med jævne mellemrum, for jeg er blevet helt bidt af det.

Desuden er det noget sjovere at servere hjemmebryg for sine gæster eller at have det med ud som værtsgave, end det er at købe det i en forretning. Så meget, at folk nu forventer, jeg har et par flasker med i gave til dem, for så populært er det blevet.