Ny lås til mit skur

Jeg kom forleden hjem fra arbejde og så, at der var nogle, som havde brudt låsen til mit haveskur op, og de havde tømt det for alt, hvad der stod derinde – sågar de lune øl, som havde stået derinde i nogle måneder. 

Bedre sikring

De havde simpelthen brudt låsen op og var gået ind og havde tømt det. Det er irriterende, at man ikke kan have sine ting i fred. Nu skulle jeg så have en ny lås, og jeg vidste lige, hvor jeg skulle købe den. Da vi skulle skifte alle låsene i huset for et par år siden, fandt vi nemlig en hjemmeside, som var væsentlig billigere end andre. Det var låsesmed Odense, og jeg kan nu da godt lide at spare penge.

Dengang havde de leveret hurtigt, og de havde haft en fantastisk kundeservice, som havde været rigtig gode til at vejlede os, så vi fik det rigtige til døre og vinduer i huset. Jeg var ikke i tvivl om, at de igen ville levere hurtigt og til en god pris, så jeg gik ind på deres hjemmeside og fandt den lås, som jeg skulle bruge til skuret.

Fantastisk hele vejen igennem

Ganske som sidste gang, så leverede de hurtigt. Allerede nogle få arbejdsdage efter kom min nye lås, og kvaliteten var også som sidst helt i top.

Jeg er meget glad for at have fundet denne side, og jeg anbefaler den til alle, som står og skal bruge ting, de ellers ville være nødt til at købe dyrt. For der er mange penge at spare, en hurtig levering, fremragende kundeservice, og kvaliteten er helt i top på de produkter, som de sender. Og der er altid en udførlig vejledning til installation af produkterne med – noget som en mand med mange tommelfingre godt kan lide, for ellers skal jeg bruge mange penge på én, som kan sætte låsen i for mig.