Nye døre ind til stuen

Vi har fået lavet en tilbygning til vores hus. Den ligger omme bag ved køkkenet, og det er den helt store drøm. Køkkenet er i sig selv blevet større med plads til det hele – også en spiseplads, der bliver brugt flittigt i hverdagene, og omme bagved køkkenet er der nu en spisestue. Det giver mere plads i resten af huset, og den gamle spisestue, der var et lille rum, er nu blevet til kontor i stedet for, som det egner sig endnu bedre til. Det eneste, der mangler nu, er nogle flotte døre, der kan give det sidste finish. Det er det eneste, vi ikke har kunnet finde, mens byggeriet blev lavet. I det mindste er det hele på standardmål, så vi skal nok finde de helt rigtige til den åbning, der lige nu er mellem køkkenet og spisestuen.

Vi fandt dem på nettet

Jeg havde en idé i mit hoved om, hvordan de skulle se ud, men jeg kunne bare ikke finde døre, der matchede mine drømme. Og nu hvor alt det andet var perfekt, så kunne jeg ikke gå ned på dørene, der så ville ødelægge det hele for mig. Men på nettet fandt jeg de perfekte franske døre. Smukke, hvide døre, der lige var den afslutning, jeg havde sukket efter, siden vi startede.

Det at vente lidt

Det var dem, det skulle være, og de kunne uden problemer leveres på de mål, vi havde brug for, så dørene kunne svinge ud fra køkkenet og ind i spisestuen. Og tro mig; det fuldender virkelig vores tilbygning, køkken og spisestue. Det binder det hele sammen, og jeg fortryder ikke, at jeg ventede med at købe døre, for ellers havde jeg ikke fået disse, der passer helt perfekt og er som skabt til de rum, de forbinder.