Nye tagrender

 Tagrenerne var ved at være slidte, og det ar tydeligt, at de visse steder simpelthen ikke kunne længere. Vandet fossede ud mærkelige steder og havnede på havegangen og i haven i stedet for i kloakken, og jeg var nervøs for, at det på sigt ville skade træværket og taget, men også ødelægge haven. Jeg måtte på jagt efter en blikkenslager i København.

Et godt firma

Jeg skulle finde nogen i nærheden, der havde godt styr på tag og facade, så det hele kunne udbedres. Ikke kun skulle det virke igen, men det skulle også være pænt at se på. Gode samlinger ved hjørnerne, der ville holde. Vandet skulle gerne blive ledt ned i kloakken og ikke på sigt i stedet havne inde i huset.

Men blikkenslagerfirmaer er der mange af, så jeg startede med at sortere alle dem fra, der ikke er med i garantiordningen. Jeg vil have sikkerhed for veludført arbejde, og det føler jeg ikke, jeg får med dem, der ikke er medlemmer. Derfra skulle jeg så finde dem, jeg gerne ville bruge.

Jeg valgte at ringe til lidt forskellige for at snakke med dem om mulighederne, og det var en god idé. Der var nemlig et firma, der skilte sig ud med den service jeg fik i telefonen på et tidspunkt, hvor jeg bare var en potentiel kunde.

Det blev dem

herefter var der ingen tvivl. Professionelle og med garantiordning. Noget deres færdige resultat mere end bar præg af også. Det er tagrender, der klæder huset, og som sidder, som de skal. De var gode til at forklare, at de kun arbejder med materialer, der kan tåle kraftig blæst og de store mængde regn, der kan komme her i landet, men at den slags kan gøre æstetisk smukt.

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, g jeg kan kun anbefale dem til alt indenfor VVS.