Støvler til hverdag og fest

Jeg har længe været på udkig efter et par korte støvler. Sorte og i læder, som jeg kan bruge til hverdag, uanset om det er til bukser eller kjole, men som også kan bruges til de lidt pænere arrangementer i den kolde tid. Men det skal være et par, der er behagelige, og som er nemme at få af og på.

En bred elastik i siderne er fantastisk

Jeg ville helst ikke have et par med en lynlås i. Den slags har jeg, for det er nu en gang mere praktisk. Men er der ingen lynlås, så skal der være noget andet, der gør, at de er til at få af og på uden de helt store problemer, men hvor de stadig sidder ordenligt til om både foden og anklen. Det er bare ikke helt nemt at finde nogle, der har lige dette.

Men jeg har fundet dem. Et par i sort læder, hvor der i begge sider sidder en bred elastik. De udvider sig, når jeg skal have dem på, og så er det ingen sag at få hele foden ned i dem uden problemer. Når du slipper dem, så trækker elastikken sig sammen og kommer tilbage på plads, og dermed sidder støvlen fast, som den skal.

Jeg har købt dem på nettet

Mine nye og absolut bedste støvler er fra mærket Rieker sko. Jeg har fundet dem på nettet, for det er så dejlig nemt at købe sko og støvler der. Leveringstiden er fantastisk, og det er lige så nemt at vurdere, om det er sko, der vil passe dig eller ej, bare ved at kigge på billederne.

Desuden er det lige så nemt at returnere dem igen, hvis de mod forventning ikke passer, men det har nu heldigvis aldrig været relevant for mig. Så det er ikke sidste gang, jeg handler sko og støvler her.