Te med frugter og urter

I mange år har jeg syntes, at te faktisk var ret kedeligt, og det var ikke noget, der smagte mig. Jeg har fundet ud af, at det kun gælder almindelig te og ikke den slags, der indeholder forskellige blomster og urter. Her er der smagsbomber, der bringer noget helt nyt til, og jeg er blevet helt vild med de noter af blomster og frugter, der kan være i den slags te. Det er min favorit i dag. Noget, jeg aldrig havde troet ville ske.

Alt fra hindbær til mint

En rigtig varm sommerdag er der ikke noget bedre end te med mintsmag. Skal jeg have et boost, så er det te med ingefær. Skal det være lidt sødt og syndigt, så er te med hindbær meget poplært hos mig. Det er smage, jeg aldrig havde tænkt på som te eller i varme drikke, men jeg er mere end bare overbevist, for det smager, så fuglene synger.

For at det skal være godt, så er tebreve fra supermarkederne med disse varianter ikke en mulighed. De smager oftest kunstigt, og det er slet ikke det samme. Har du først prøvet en rigtig te med disse ingredienser i deres naturlige form, så går du aldrig tilbage til den anden slags.

Endnu bedre så er de også økologiske

Køb te i et rigtigt tehus. Her er der fokus på kvalitet, og du kan få den slags lækre te med smag som økologisk te. Det kan smages og duftes, og det er det hele værd. Desuden koster det ikke så meget, som du måske frygter, og det lidt mere, du skal betale, det får du igen i form af smag og kvalitet.

Jeg har fundet mit tehus. Jeg handler kun der. Det betyder, at der altid er en frisk smag af frugt eller urter hjemme hos mig, og jeg nyder at servere den slags for mine gæster også.